Hulp nodig bij het verkrijgen van een coronatoegangsbewijs? Bezoek één van de drie inloopspreekuren!

Vanaf 25 september is een toegangsbewijs bij een bezoek aan café’s, restaurants, evenementen, sportwedstrijden, bioscopen en theaters verplicht. Hiervoor is een QR-code nodig. Maar hoe verkrijg je die QR code nu?

Stel je wilt uit eten, of naar het theater. Dan is vanaf 25 september nodig dat je aantoont of je gevaccineerd of hersteld bent of getest bent op Corona. Een papieren registratie of het gele boekje is geen officieel toegangsbewijs. Wat dan wel? Een QR-code, digitaal te verkrijgen via de CoronaCheck-app of op papier via de site coronacheck.nl. Samen met je identiteitsbewijs geeft alleen dit toegang.

Maar veel mensen lopen tegen problemen aan en lukt het niet om de QR-code te krijgen. En geven vervolgens op. Daarom organiseren Taalhuis Best, SeniorWeb Best en CultuurSpoor Best drie speciale inloopspreekuren waar de gelegenheid is om hulp te krijgen en antwoord op je vragen rondom dit toegangsbewijs. Er staan een aantal digitaal kundige vrijwilligers voor je klaar die je op weg helpen.

Hulp bij coronatoegangsbewijs | vrijdag 24 september, vrijdag 1 en  vrijdag 8 oktober | 13.30 – 15.00 uur | CultuurSpoor Best, Raadshuisplein 32 | gratis open inloop